Esőben locsolkodunk, de három nap múlva jön a tavasz

Pár napig még az eddig megszokott borongós, hűvös időben lesz részünk, aztán csütörtöktől végre beköszönt a várva várt tavasz.
Húsvét hétfőn is meglehetősen szeles időben lesz részünk, a napos kezdést követően egyre több helyen jelennek meg a gomolyfelhők és elszórtan ismét kialakulhatnak záporok, a hegyekben hózáporok. Később kelet felől megnövekszik a felhőzet, északkelet felől eső, havas eső is előfordulhat. Délután 8-13°C várható.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap még marad a szeles, hűvös idő. Reggel még délen-délnyugaton várható eső, havas eső, a Mecsekben hó, napközben azonban csökken, felszakadozik a felhőzet, egyre többfelé kisüt a Nap. Hajnalban helyenként még fagyhat, nappal 9-14°C várható.

Szerdán a naposabb időben már csak elszórtan növekedhet meg erőteljesen a gomolyfelhőzet, melyből egy-egy futó zápor kialakulhat. Többfelé még szeles lesz az idő. Hajnalban helyenként fagyhat, nappal 10-15°C várható.

Csütörtöktől javulás, határozott felmelegedés előjelei körvonalazódnak, a hét második felére szép, napos, kellemesen meleg, tavaszi idő köszönthet be, hétvégén többfelé mérhetünk 20°C körüli csúcshőmérsékletet is.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.