Csúnyán összeverték Avril Lavigne énekesnőt

A kanadai származású amerikai énekesnő vasárnap este keveredett verekedésbe. A szemtanúk szerint a kötekedők minden indok nélkül estek neki a sztárnak és barátainak.

A 27 éves énekesnő párjával, Brody Jennerrel és barátaikkal a hollywoodi Roosevelt Hotel bárjában iszogatott vasárnap hajnalban, mikor egy ötfős csoport megtámadta őket. A csúnyán helybenhagyott énekesnő a Twitteren számolt be rajongóinak az esetről:

"Sosem verekszem, nem hiszek ebben. Hogy tisztázzuk a dolgokat, a semmiből támadtak meg öten. Ez nem cool. Az arcom szét van cseszve" - írta Avril.

"Monokli, orrvérzés, kitépett haj, karmolások, vágások és horzsolások. Az erőszak sosem megoldás!" - tette hozzá később. Barátja, Brody sem úszta meg sértetlenül: vérzett a feje és az arca tele volt horzsolásokkal.

Bár az első híresztelések szerint a verekedésre az után került sor, hogy Avril szóváltásba keveredett egy nővel, a sztár tagadja, hogy ő provokálta volna ki a bunyót. Állítását alátámasztja egy a TMZ magazinnak nyilatkozó szemtanú is: "A pár nem tett semmit. Nem kötöttek bele senkibe, csak ültek és jól érezték magukat"

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.