Csuka Attila rekordra készül

A maratoni diszkózás világrekordját szeretné megdönteni a zalaegerszegi Csuka Attila; a hobbilemezlovas péntek este 10 órától négy napon és négy éjszakán át szolgáltat zenét Zalaegerszegen a Venatus szabadidőközpontban.

A 93 órásra tervezett diszkózás alatt nem a lemezcseréket tartja legnagyobb kihívásnak, inkább a vendégeknek szeretne a monoton zenehallgatás helyett igényes szórakozási lehetőséget nyújtani.

A világrekord-kísérlet hitelesítése jegyzőkönyvek, dokumentumok, okiratok, hang- és képanyagok alapján történik. A megfigyelők, szemtanúk, szakorvosok, szakápolók négyóránként váltják majd egymást. A lemezlovas nyolcóránként tarthat 15 perc szünetet.

A cipészmesterséget tanult Csuka Attila betartja a szakorvosától kapott tanácsot, így nem fogyaszt kávét, alkoholt és egyéb élénkítőszereket. Ha a szervezet "tisztán dolgozik", nagyobb esélye van a kitartásra - mondta.

A maratoni diszkózás 87-órás Guinness-rekordját az ausztrál Matt Promo állította fel, ezt 2007 augusztusában Szegezdi Krisztián döntötte meg.

A salgótarjáni fiatalember rekordja úgy ért véget, hogy 92 órás diszkózás után elaludt és csak a kórházban tért magához.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.