Csőtörés miatt lezárták a Törökvész út egy részét

Vízcsőtörés miatt lezárták a II. kerületi Törökvész út egy szakaszát szerdán, az útburkolat helyreállításáig módosított útvonalon közlekedik a 11-es, a 111-es és a 931-es busz.

A Fővárosi Vízművek Zrt. arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az út alatt keletkezett több köbméternyi üreg miatt le kellett zárni az Alsó-Törökvész út és Pentelei Molnár utca közötti mintegy 100 méteres útszakaszt. A Budapesti Közlekedési Központ közleményében azt írta, hogy a helyreállítás befejezéséig a 11-es és a 111-es buszok mindkét irányban a Bimbó út-Gábor Áron utca útvonalon tesznek kerülőt, valamint a 931-es éjszakai járat is erre közlekedik a Csatárka úti végállomás felé.

A Fővárosi Vízművek Zrt. tájékoztatása szerint bejelentés alapján kedd éjszaka megállapították, hogy egy a Törökvész út alatt futó, 50 milliméter átmérőjű bekötővezeték megsérült, ennek következtében a kiáramló víz alámosta az útburkolatot. A társaság már elvégezte a javítást, a gödör betemetésével és betonozásával az esti órákig végeznek, és ezt követően kerülhet sor az útburkolat végleges helyreállítására, amit a BKK Közút Zrt. végez el - tették hozzá.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.