Fehérvári balhé: harmincegy huligánt gyanúsítottak meg

Harmincegy szurkolót - huszonhat székesfehérvárit és öt pécsit - gyanúsított meg csoportos garázdasággal a rendőrség, egy székesfehérvári férfit, aki ellen több eljárás van folyamatban, őrizetbe vettek. A drukkerek a szombati Videoton FC-Pécsi MFC labdarúgó-mérkőzés előtt összeverekedtek - közölte a rendőrség vasárnap az MTI-vel.

A Videoton szurkolói a Székesfehérvárra bevezető Sárkeresztúri úton a Nyárfa utcánál verekedtek össze egy autóbusznyi pécsi drukkerrel. A csetepatéban botokat, vascsöveket, sörösüvegeket is bevetettek - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a verekedésben egy székesfehérvári drukker súlyosan, kettő könnyebben megsérült, és ugyancsak könnyű sérüléseket szenvedett egy pécsi szurkoló is.

A gyorsan kiérkező rendőröknek sikerült megakadályozniuk a verekedés elfajulását és a garázdák elmenekülését. A két szurkolótáborból összesen 103 embert, köztük 74 pécsi drukkert állítottak elő. Egy 26 éves férfinál kábítószergyanús fehér port találtak, ezt szakértő vizsgálja.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.