Csokis nápolyi miatt került kórházba Nyilasi

Tizenkét szelet csokit evett meg rövid idő alatt, ezért rosszul lett és mentőt kellett hívni a Ferencváros egykori focistájához. Nyilasi Tibort ezután négy napig kórházban kezelték.

Nyilasi Tibor egészségügyi problémáiról a Bors írt. A lap arról számolt be, hogy a hatvanéves sportembert rohammentővel vitték kórházba. Mint kiderült, a baj nem akkora, ahogy azt a szalagcím mutatja.

A legendás focista így emlékezett vissza a történtekre: "Mi tagadás, na­gyon szeretem a csokit, van, hogy szinte pusztítom, annyit eszem. Ezúttal viszont a csokis ostyaszelet ártott meg. Napközben nem nagyon eszem csokit, a reggeli futás után azonban rendszeresen be­kapok néhányat. Aznap túllőttem a célon. Nagyon jólesett az édesség, vagy egy tucatot ettem meg belőle. Aztán a SportTv-ből tartottam hazafelé, amikor rosszul lettem. Szédültem, émelygett a gyomrom, de annyira, hogy alig egy saroknyira az otthonomtól mentőt kellett hívni."

Nyilasit a Szent Imre kórházban szállították, és alapos kivizsgálás után, négy nap múlva kiengedték.

"...Hála Istennek, semmi bajom nincs. Hálás is vagyok dr. Kerkovits Andrásnak és kollégáinak a segítségért. Mindenesetre azt megígérhetem, egy darabig biztosan nem eszem csokit" – szögezte le.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.