Cserbenhagyó karambolozót keres a rendőrség

Frontálisan ütközött két személyautó a 11-es úton Tahitótfalu és Dunabogdány között szombat délután, jelenleg félpályás útlezárás van, amely várhatóan kora estig tart.

A 11-es főúton történ délutáni balestnek négy sérültje van, őket kórházba szállítottak - mondta el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyletese, Beluzsárné Belicza Andrea. A baleset nyomán segítségnyújtás elmulasztása miatt keresnek egy kis kategóriás fehér személyautót, feltehetően Opel Corsát, vagy Opel Astrát, melynek jobb oldalán zöld színű sérülés látható.

Az elsődleges információk szerint a fővárosból kifelé tartó fehér autó előzésbe kezdett, de azt nem tudta befejezni, ezért megpróbált a sávjába visszasorolni, és eközben nekiment egy másik autó oldalának.

A szabályosan haladó gépkocsi vezetője elvesztette uralmát járműve felett, és emiatt frontálisan ütközött egy szembe haladó autóval, miközben a vétkes jármű vezetője segítségnyújtás nélkül továbbhajtott - tette hozzá Beluzsárné Belicza Andrea. Kérte, hogy aki tud valamit a történtekről, vagy a balesetet okozó autóról, jelentkezzen a szentendrei rendőrkapitányságon, vagy hívja a 107-es telefonszámot.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.