Cserbenhagyó autóst keresnek

Cserbenhagyásos baleset elkövetőjét keresi a Debreceni Rendőrkapitányság.

Eljárást folytat ismeretlen elkövetővel szemben cserbenhagyás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya. Kelemen Éva, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok alapján a keresett ismeretlen személy idén február 18-án reggel 7 óra 45 perc körüli időben egy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú fehér ponyvás kistehergépkocsijával közlekedett a 4901-es számú úton, Téglás felől Bököny irányába.

A 4-es kilométerszelvényhez érve, egy korábbi baleset miatt az úttest jobb oldalán álló piros színű személygépkocsi kikerülése közben áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol vele szemben egy szürke színű Suzuki WagonR+ típusú személygépkocsi közlekedett. Az ütközés elkerülése érdekében a Suzuki vezetője jobbra kormányozta gépkocsiját, s az úttestről lehaladva több fának is nekiütközött. A kistehergépkocsi és a Suzuki nem ütközött össze. A baleset után az ismeretlen tehergépkocsi vezetője megállás nélkül továbbhajtott Bököny irányába.

A baleset során személyi sérülés nem történt.

A baleset körülményeinek tisztázása végett a rendőrség kéri a baleset szemtanúit, különösen a balesetben részes tehergépkocsi vezetőjét, hogy jelentkezzenek a Debreceni Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán személyesen munkaidőben (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4.) vagy telefonon a 06-52/516-400/25-24-es melléken, vagy a 112-es, illetve 107-es segélyhívók egyikén.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.