Csepregi tragédia: sokkos állapotban van az anya

A történtek miatt elszenvedett sokk miatt szorul kórházi kezelésre az az édesanya, akinek két gyermekét ölték meg csütörtök este Csepregen - közölte a szombathelyi Markusovszky Kórház vezérigazgató-főorvosa péntek reggel az MTI-vel.

Nagy Lajos elmondta, hogy az asszonyt füstmérgezés gyanújával vitték kórházba, de jelenleg inkább sokkos állapota miatt szorul kezelésre. A beteg nincs abban az állapotban, hogy a sajtó kérdéseire válaszoljon, a kórház pedig a beteg érdekeit szem előtt tartva elzárkózik attól, hogy bővebb információt adjon - közölte.

Rendőrök tartják messze a kíváncsiskodókat a csepregi családirtás helyszínén dolgozó kollégáiktól
Csepreg, 2013. február 14. Rendőrök helyszínelnek (a háttérben) egy családi ház előtt a Vas megyei Csepregen, a Bartók Béla utcában 2013. február 14-én, ahol két kisgyermek és egy férfi holttestét találták meg. A hivatalosan még meg nem erősített információk szerint a férfi rátámadt a családjára. Az anyának sikerült kimenekülnie a házból, így túlélte a családi tragédiát. MTI Fotó: Nyikos Péter

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök este a nyomozás érdekeire hivatkozással csupán annyit közölt, hogy két kisgyermek és egy férfi holttestét találták meg egy csepregi családi házban, ahová lakástűz miatt riasztották a rendőrséget.

A tanúkutatás, adatgyűjtés és a helyszíni szemle jelenleg is tart. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit

Az MTI értesülése szerint a Vas Megyei Főügyészség is vizsgálja az ügyet, délelőtt már ügyész jelenlétében folytatják le a halottszemlét. Vassné Szele Adrienn ügyészségi szóvivő egyelőre nem nyilatkozott a részletekről, délutánra ígért tájékoztatást.

A távirati iroda úgy tudja, családi tragédia történt Csepregen, egy férfi rátámadt a családjára és megölte két kisgyermekét, az anyának azonban sikerült kimenekülnie. Az asszonyt sokkos állapota miatt kórházban kezelik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.