Csecsemőhalál Budaörsnél: kizárták az idegenkezűséget

Kizárta az idegenkezűséget a szombaton egy Budaörs közeli ingatlanban holtan talált kilenc hónapos csecsemőt vizsgáló orvos - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI érdeklődésére.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a halottszemle alapján kijelenthető, hogy a gyermek nem idegenkezűség következtében vesztette életét; hogy mi áll a tragédia hátterében, azt a boncolásnak, valamint a szakértők bevonásával indított közigazgatási eljárásnak kell kiderítenie.

Egyelőre arra a kérdésre sincs válasz, hogy pontosan mitől vesztette eszméletét a csecsemő mellett megtalált anya - tette hozzá a szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea szombaton tájékoztatta az MTI-t arról, hogy meghalt egy kilenc hónapos csecsemő, édesanyja pedig eszméletét vesztette; mindkettőjükre a gyermek apja talált rá Pest megyében, a farkashegyi repülőtér közelében, egy hétvégi faházban.

A haláleset körülményeiről a szóvivő csupán annyit közölt, hogy a rendelkezésre álló információk szerint az anya valószínűleg az átéltek hatására lett rosszul.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.