Csak nagyobb melleket szeretett volna a 81 éves nagypapa

A négyunokás férfi Nagy-Britannia legidősebb embere, aki nemátalakító műtétre vállalkozott. Szexpartnert már nem akar, de nagyobb melleket szeretett volna.

Noha a férfi – aki legalábbis Jamesként látta meg a napvilágot 81 évvel ezelőtt - kilencéves kora óta úgy érezte, hogy rossz testbe született, ennek ellenére megpróbálta azt az életet élni, amit a társadalom férfiként elvárt tőle: megnősült, gyerekei születtek és navigátorként dolgozott a Brit Királyi Légierőnél (RAF).

Negyvenkét  év házasság után végül elvált, és több mint egy évtizede Ruth néven él. Négy évvel ezelőtt elkezdte a hormonterápiát, a nemátalakító műtétekre azonban csak idén nyáron vágott bele, miután az orvosai meggyőzték, hogy nem túl öreg hozzá, így Ruth lett a legidősebb brit, aki nemet váltott – írja a Mirror.

Bár az intim részletekről nem szívesen beszél, azt elárulta, nem végeztek rajta teljes körű beavatkozást, ugyanis ennyi idősen már nem vágyik szexpartnerre. Tudta, hogy rengeteg kritikát fog kapni, amiért ennyi idősen erre vállalkozott, de semmit nem bánt meg, talán csak azt, hogy az orvosok szerinte nem csináltak neki elég nagy melleket.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.