Csak játszani akart a majmokkal, de csúnyán pórul járt a részeg férfi Brazíliában

A Sao Paolo-i állatkert egyik látogatójának ittasan az az ötlete támadt, hogy bemászik a pókmajmokhoz egy kis közös mókázásra, de az állatok nem örültek a hívatlan vendégnek.

Kórházba kellett szállítani azt az embert, aki részegen bemászott a Sao Paolo-i állatkert majmainak területére. A férfi a többi látogató szeme láttára hatolt át a védőzónán, átúszta a vizesárkot, de már nem érhetett partot a másik oldalon, mert a pókmajmok útját állták, és összeharapdálták az egyik karját.

A férfi végül a többi látogató biztatására visszafordult, és a többiek segítségével kikecmergett a vízből. Az esetről videofelvétel is készült, amelyen jól látszik, hogy az idős férfi több helyen felsebzett karjából ömlik a vér – a kaland a kórházban végződött.

Joao Leite Dos Santos kijózanodva azzal magyarázta a tettét, hogy egyrészt melege volt, másrészt akkor jó mókának tűnt játszani a távolról barátságosnak látszó majmokkal. Arról viszont nem tudni, hogy a szabályok megsértéséért az állatkert kiszab-e rá valamilyen büntetést, vagy beéri azzal, amit már a majmoktól elszenvedett.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.