Csak részegen, betépve bírta a szexet Hefnerrel

Bár Kendra Wilkinson korábban mindig úgy nyilatkozott, hogy nagyon szereti a Playboy-birodalom urát, akinek örökké hálás lesz, most mégis azt mondja, csak alkohollal és droggal bírta elviselni a szexet Hefnerrel.

Kendra négy évig élt a Playboy villában Hefner barátnőjeként
Kendra négy évig élt a Playboy-villában Hefner barátnőjeként
Mihai Barbu / Reuters
Wilkinson, egykori nyuszilány és Hugh Hefner volt barátnője, akit a magyar nézők A Playboy villa lányai című doku-realityből ismerhetnek, épp brit celebekkel időzik a dzsungelben. Wilkinson immár harmadik alkalommal szerepel ebben a műsorban, s ezúttal olyan dolgokat árult el a Hefnerrel való kapcsolatáról, melyekről korábban nem volt hajlandó beszélni.

„Azokon az estéken én többnyire nagyon részeg voltam. Le kellett részegednem vagy egy csomó füvet elszívnom, hogy túléljem az együtt töltött éjszakát" – árulta el a szőke celeb, aki 18 éves korában költözött be az akkor 78 éves Heffner villájába és lett a férfi szeretője.

„Mindig csak egy percig tartott. Odafordultam, és már véget is ért. Olyan volt ez nekem, mint egy munka. Becsekkolsz, kicsekkolsz" – meséli Wilkinson, aki állítása szerint sosem élvezte a szexet a Playboy magazin alapítójával.

A korábban fogorvosi asszisztensként dolgozó Wilkinson évekig volt Hefner egyik „hivatalos" barátnője Bridget Marquardt és Holly Madison mellett, ahogy azt az MTV-n futó sorozat első öt évadjában láthattuk. A lány testfestett, félmeztelen hostess volt a Playboy-alapító 78. születésnapján, 2004-ben, ekkor szúrta ki magának a vendéglátója.

„Megkérdezte, hogy leszek-e az egyik barátnője. Nem tudtam, hogy ez pontosan mit jelent, de igent mondtam és beköltöztem. Fogalmam sem volt, hogy le is kell feküdnöm vele. A legkisebb szobában éltem, és minden este azért imádkoztam, hogy valaki vagy valami vigyen ki onnan" – emlékszik vissza a most 28 éves televíziós személyiség, akinek végül sikerült „szabadulnia", épp akkor, amikor nőcserék voltak a villában: az új „hivatalos" barátnő Karissa és Kristina Shannon (ikrek), illetve az azóta Mrs. Hefnerré avanzsált Crystal Harris lett.

Wilkinson a 2008-as szakítás után megismerte Hank Baskett amerikaifutball-játékost, akihez a következő évben hozzá is ment feleségül. Két gyermekük született (egy kisfiú és egy kislány), s bár férje tavaly megcsalta egy transznemű modellel, házasságuk még kitart. Wilkinsonnak saját sorozatai vannak, több celebes műsorban is szerepelt, illetve szerepel most is. A „Kendra a csúcson" című realityt jelenleg is adja az egyik magyar kereskedelmi csatorna: ebben az egykori nyuszilány még úgy beszél Hefnerről, mint mentoráról, barátjáról, ex-kedveséről, de kiderül az is, hogy az apa nélkül felnőtt Wilkinson a középiskolában súlyos gondokkal küzdött és rákapott a kábítószerekre is. A férfival való szexuális kapcsolatáról mindeddig mélyen hallgatott.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.