Csak helyettesített a meggyilkolt kaposvári trafikoslány

Eredetileg nem G. Fruzsina lett volna a dohányboltban a rablás idején, de elcserélte a műszakot a kolléganőjével.

BorsOnline értesülései szerint a meggyilkolt lány, bár állandó alkalmazott volt, nem neki kellett volna dolgoznia kedd délután.

A kaposvári Fő utcán lévő trafikba április 22-én délután tért be B. Péter, aki a bevételt követelte az alkalmazottól. A lány ellenállás nélkül odaadta a kasszában lévő 22 ezer forintot és az üzlet kulcsát, a támadó ennek ellenére többször megszúrta egy harminc centis konyhakéssel. A 19 éves férfit a rendőrök egy nappal a bűncselekmény után a városi kórház urológiai osztályán fogták el.

Az eset kapcsán felmerült, hogy részben a dohányboltok kirakatát takaró sötétítő fóliák okolhatóak a hasonló támadásokért, amik megkönnyítik az elkövetők dolgát.  A rendőrség szerint a törvény nem írja elő a trafikok elsötétítését, állítja egy, az Origón megjelent cikk. Az érintett trafik tulajdonosa eltávolította a bolt ablakairól a matricákat.

A Bors emlékeztet rá, hogy 2002. május 9-én a móri Erste bankban Hegyi Éva  is hasonló körülmények közt halt meg, a pénztárosnő  mindössze egy napot dolgozott helyettesítőként. 

G. Fruzsinát szerdán temetik el.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.