Cozma-ügy: felhívás az erőszak ellen

Egyperces néma felállással tiltakozzanak az erőszak ellen a szurkolók a hétvégi meccsek előtt - erre kéri az egyesületeket a Cozma-gyilkosság kapcsán az MKB Veszprém, a Pick Szeged és a Magyar Kézilabda Szövetség.

Az MKB Veszprém, a Pick Szeged és a Magyar Kézilabda Szövetség közösen arra kéri az egyesületeket, hogy az erőszak elleni tiltakozásuk jeléül a hétvégi bajnoki vagy kupameccsek megkezdése, illetve a különböző versenyek rajtja előtt a szurkolók, az edzők, a vezetők és a sportolók felállva, egymás kezét megfogva egyperces néma felállással fejezzék ki tiltakozásukat az erőszak ellen.

Az Összefogás az erőszak ellen! szlogennel meghirdetett kezdeményezés szervezői közölték: "Marian Cozma értelmetlen halála megdöbbentette a magyar társadalmat, drukkerek ezrei emlékeznek meg a kiváló veszprémi játékosról. Azzal, hogy a lelátón az egymás mellett ülők és állók megfogják egymás kezét, talán a szurkolók is közelebb kerülnek egymáshoz, megismerik egymást, hiszen sokszor azt sem tudják a másikról, ki is valójában. A Pick Szeged, az MKB Veszprém és a MKSZ bízik abban, hogy sok egyesület csatlakozik a felhíváshoz."

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.