Cozma-ügy: a gyilkosok nem véletlenül voltak a bárban

Név szerint ismeri a rendőrség Marian Cozma gyilkosát, ám azt egyelőre nem kívánja nyilvánosságra hozni - jelentette ki Pogány Péter, a februárban Veszprémben meggyilkolt kézilabdázó ügyében folytatott nyomozás vezetője a Magyar Nemzetnek adott interjúban.

A rendőrök megvizsgálták a feltételezett elkövetők életmódját, kapcsolatrendszerét, és a nyomozók arra jutottak, hogy nem lehet alvilági kapcsolatokat emlegetni a Cozma-üggyel összefüggésben - írja a Magyar Nemzet.

A hajnali késelés helyszíne Veszprémben, a Skorpió bárnál
A hajnali késelés helyszíne Veszprémben, a Skorpió bárnál

Igaz viszont, hogy a szerelmi bosszú kapcsán emlegetett veszprémi vállalkozó testvérpár, B. Csaba és B. Tamás javasolta az enyingi társaságnak, hogy a Patrióta lokálba menjenek. Veszprémben jó ideje tartja magát a pletyka, hogy Marian Cozma gyilkosai nem véletlenül tartózkodtak a helyszínen: azoknak az alvilági alakoknak voltak a zsoldosai, akik át akarták venni a hatalmat a veszprémi éjszakában.

Egy helyi ügyvéd állítja: a tragédia éjjelén az enyingi banda két órával a gyilkosság előtt is tartott erődemonstrációt a szórakozóhelyen.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.