Clinton elárverezi szaxofonját

Elárverezi szaxofonját Bill Clinton, a korábbi amerikai elnök egy Cannes közelében csütörtökön este megrendezésre kerülő AIDS-gálán válik meg kedvelt hangszerétől.

A 62 éves Clinton - akit az ENSZ főtitkára a minap nevezett ki különleges haiti megbízottjának - a legtöbbet kínáló licitálónak alá is írja a szaxofont - mondta az AmFar nevű AIDS-segélyszervezet egyik szóvivője.

A Cap Eden Roc luxusszállóban sorra kerülő eseményre Bill Clinton mellett Sharon Stone színésznőt, Annie Lennox énekesnőt és Harvey Weinstein producert, valamint Donatella Versace divattervezőt is várják. Az AmFar hagyományosan a cannes-i filmfesztivál idején rendezi meg jótékonysági aukcióját, amelyen eddig 44 millió dollárt (8,9 milliárd forint) gyűjtött össze az AIDS elleni harcra.

Idén a leginkább színészekből, topmodellekből, és élsportolókból álló vendégsereg egy ötven főre tervezett privát filmbemutatóra is licitálhat, amelyen Quentin Tarantino Becstelen brigantyk (Inglorious Basterds) című új filmjét vetítik majd. Szeles Mónika és Jelena Jankovic teniszoktatást ajánlott fel a licitre, amelybe Karl Lagerfeld divatdiktátor hat üveg ritka Dom Pérignon rozépezsgőt "dobott be".

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.