Cipőfűzővel fojtotta meg gyerekeit, hogy párja ne hagyja el

Egy huszonnégy éves csehországi nő beismerte a brnói kerületi bíróságon, hogy megfojtotta három újszülött gyerekét. Tettét azzal magyarázta: félt, hogy párja elhagyja.

A cseh nő mindhárom gyerekét - két fiút és egy lányt - cipőfűzővel fojtotta meg, becsomagolta őket, és családi házuk padlásterén rejtette el - számol be a gyilkosságról a Novinky portál.

"Féltem, hogy elvesztem a barátomat. Azt hazudtam neki, hogy egészségügyi problémák miatt nem lehet gyerekem" - mondta a bíróságon a gyilkossággal vádolt nő.

Az első gyerekét 2013-ban a WC-n szülte meg, majd megölte. Második gyerekét egy évvel később fojtotta meg. A harmadik gyerekének idén februárban adott életet, amit aztán el is vett. Rongyokba bugyolálta a csecsemőt, majd beletette egy kutyatápos zsákba, és egy radiátor alá rejtette, majd őt is a padlásra vitte.

A nő a bíróságon azt mondta, tudott arról, hogy léteznek anonim szülészetek, és inkubátorok, mégsem tudja, miért ölte meg gyerekeit.

A cseh sajtó szerint a nő pervitin- és marihuánafüggő is volt a gyilkosságok idején. A partnere is drogokat használt.

A férfi a terhességeket nem szúrta ki, csak az utolsó szülés után. Akkor a nő túl sok vért vesztett, ezért barátja kihívta a mentőket, akik értesítették a rendőröket.

A nőt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélhetik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.