Caramel nem haragszik a cigányozós poénért

Virágcsokor jobbról-balról, elnézéskérés, ingyen koncert és mosolyok. Ez lett a vége Újbuda két héttel korábbi testületi ülésén elhangzott rosszízű cigányozós poénnak.

Molnár Gyula polgármester a tegnapi ülésükön bejelentette: a Pa-dö-dö-re és Caramelre továbbra is számítanak kulturális rendezvényeiken. Az énekesek felajánlották: ingyen koncerteznek, a rájuk szánt gázsit a beázott tetejű iskolára költhetik. A polgármester elnézést kért a művészektől.

Mint ismeretes, két hete Újbuda költségvetési vitáján Schneller Domonkos fideszes képviselő a szocialista polgármesternek azt mondta: ha a felelősen gondolkodó kerületi polgárokat megkérdeznénk, hogy a 42 millió forintot inkább iskola felújításra vagy rendezvényekre fordítsa-e az önkormányzat, nem hiszem, hogy a Pa-Dö-Dőt és Caramelt választanák.

Molnár Gyula erre így válaszolt: „megértettem, hogy elhízott és roma származású fellépőket nem támogat képviselő úr… nem akarnék ennél poénosabb megfogalmazást …”

– Egy rosszul elsült poénból politikai meccs lett, kiélezett helyzetben, amibe véletlenül bele keveredtünk. Sohasem tagadtam, vagy szégyelltem roma származásomat, ezért nem volt min megbántódni. Ez egy felfújt dolog, de ilyen egymásnak feszülő indulatos időszakban a politikusoknak jobban kell figyelni szavaikra –  vélekedett a Megasztáros Caramel.

– Nem volt miért Molnár Gyulának elnézést kérnie: nem tőle tudtam meg, hogy kövér vagyok! Nem kell ekkora ügyet csinálni egy viccből. Na, gyere Mariann, menjünk inkább büfézni! – mondta nevetve a tolószékből Lang Györgyi.

Schneller Domonkos szabadkozására pedig Pa-dö-dösen válaszolt: Semmi baj, a suliba járó gyerekeket pedig pusziljuk!

A Molnár Gyula és a Pa-dö-dő Újbudán
A Molnár Gyula és a Pa-dö-dő Újbudán
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.