Chippendale-fiúknak nézte a kommandósokat a drogtermesztő anyuka

Vetkőzős fiúknak hitte a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus-ellenes Ügyészség álarcos munkatársait egy Marosvásárhelyen tanuló orvosi egyetemista édesanyja.

A kommandósok egy drogkereskedési ügyben zajló nyomozás részeként tartottak razziát a házban. A rendelkezésre álló adatok szerint a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem (MOGYE) egy ötödéves brassói származású tanulója anyja segítségével termesztett kannabiszt – írja a vasarhely.ro. A növényi származékból készült drogokat a srác Vásárhelyen forgalmazta.

A román hatóságok a fiú marosvásárhelyi bérelt lakásában tartott házkutatás során egy kilogramm marihuánát és 30 ecstasy tablettát találtak. Ezután a rendőrök a brassói otthonhoz mentek, ahol az édesanyát akarták letartóztatni.

Az akció épp nőnapon, március 8-án zajlott, ezért a nő azt hitte, a fia maszkos álruhába öltözött chippendale-fiúkat rendelt neki. Tévedett.

Anya és fia ellen illegális drogtermesztés és annak forgalmazása miatt indult büntetőeljárás. A családi házban kannabiszültetvényeket és szárított marihuánát is találtak a hatóságok.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.