Cápa került a családi fotóra

Egy kaliforniai nő fiait fényképezte le a tengerben pancsolás közben, a szokványos családi képből viszont szenzáció lett: a fiúk mögött alig néhány méterre ugyanis valószínűleg egy nagy fehércápa úszott el a hullámban.

June Emerson 12 éves ikerfiaival - míg más hírek szerint a fiával és annak barátjával - strandolt a népszerű kaliforniai Manhattan Beachen. A gyerekek persze rögtön a vízbe rohantak játszani, a nő meg is örökítette a mókázásukat, ám azt maga sem gondolta, nem mindennapi kép fog a családi fotóalbumba kerülni. A fotón ugyanis jól látszik, hogy nem messze a fiúk mögött egy óriási állat úszott a part felé közeledő hullámban - írja a Yahoo News.

Az anyuka rendszeresen viszi a fiait erre a strandra, így nekik azt mondta, csak egy delfin volt, de több helyszínen lévő szörfös és vízimentő szerint - akik szintén látták az állatot - biztosan cápa úszott ilyen közel a partokhoz.

A sziluett alapján nehéz megállapítani, hogy valóban cápa volt-e, de annyi bizonyos, hogy az utóbbi időben egyre több fiatal fehércápa merészkedik a sekély vízekbe azon a partszakaszon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.