Camillát honvágy kínozta Pesten, nem tudta 'igazi énjét' hozni

"Nehéz" volt a férje kíséretében lebonyolított kelet-európai túra Camilla cornwalli hercegnőnek, Károly brit trónörökös feleségének, akit hátfájdalmai mellett honvágy is gyötört - legalábbis a brit bulvársajtó bennfentesei szerint.

Galéria a hercegi látogatásról. Kattintson a képre!

Károly herceg és nála egy évvel idősebb, 63 éves felesége a héten Lengyelországban, Magyarországon és Csehországban tett hivatalos látogatást. Kamillát azonban alig 24 órával a túra lengyelországi kezdete után pihenésre utasították orvosai egy igen fájdalmas idegbecsípődés miatt. A hercegnő mindazonáltal - igaz, az eredetihez képest kevésbé feszes menetrenddel - hősiesen folytatta a programot - írta a News of the World.

A legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap jól értesült forrása szerint Camilla "kétségbeesetten igyekezett, hogy senkinek ne okozzon csalódást ... de ez a túra nehéz volt számára". A bennfentes forrás elmondta, hogy a hercegnőt "komoly fájdalmak kínozták, és nem tudta hozni igazi énjét".

Camilla egyébként is "imád otthon lenni, és az az igazság, hogy szereti a lehető legtöbb időt az unokáival tölteni" - tette hozzá az udvari mindentudó. A trónörökösi pár 2005-ben házasodott össze. Kamillának - előző házasságából származó két gyermekétől - öt unokája van.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.