ByeAlex az 5. legszexisebb induló az Eurovízión

A Good Evening Europe nevű portál szubjektív listát készített az Eurovíziós Dalfesztivál legszexisebb férfijeiről. Márta Alex hat pontot kapott a honlap szerkesztőitől, az ötödik helyen végzett.

A görög indulót, Ilias Kozast ítélték a leghelyesebbnek a Good Evening Europe nevű portál szerkesztői. Mint írták, igen könnyű volt meghozni ezt a döntést: "Sötét, szexi hang, szexi külső. Azonnal a görög állampolgárság megszerzését fontolgattuk" - írják.

ByeAlex beénekelte magát a malmői döntőbe
Budapest, 2013. március 3. ByeAlex (Márta Alex, b) adja elő a Palásti Kovács Zoltánnal közösen írt Kedvesem című dalát a Magyar Televízió A Dal című műsorának döntőjében az M1 stúdiójában 2013. március 2-án. Ez a produkció képviseli Magyarországot az 58. Eurovíziós Dalfesztiválon május 14. és 18. között Malmőben. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Az olasz Marco mengoni 11 pontja a második helyre volt elég, ő a barna szemével, és kifogástalan sítlusával hódította meg a női szíveket. 8 ponttal dobogós lett Gianluca Bezzina, a máltai versenyző, akit különösen aranyosnak találtak a szerkesztők.

A hipszter stílus is nagy sikernek örvend a hölgyek körében: "Szeretjük a szakállat. Szeretjük a szemüveget. Szeretjük a micisapkát. Szeretjük a dalt." - írják a magyar indulóról, akinek 6 pontja az ötödik helyre volt elég.

ByeAlexet a magyar nézők fele a legjobb húszba várja

A GfK Hungária ezer - 15-69 éves - ember megkérdezésével végzett reprezentatív kutatása szerint a dalt ismerők mintegy tizede gondolja úgy, hogy ByeAlex dobogós helyen végezhet, és 28 százalék reménykedik a legjobb tízbe kerülésében. Nagyjából ugyanannyian gondolják, hogy a dal ott lesz az első húszban (54 százalék), mint ahányan ennél rosszabb helyezésre számítanak (46 százalék). 

A Bwin nemzetközi fogadóportál és a legnagyobb brit fogadóiroda, a William Hill szerint azonban a magyar induló nem áll ilyen jól az esélyeket illetően. Mindkét portál a dán versenyzőnek jósolja az idei első helyet, ByeAlex pedig mindkét fogadóirodánál a 39 előadóból álló mezőny vége felé tanyázik.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.