Bulvárkacsa volt Cipő felébredésének híre

A híresztelésekkel ellentétben a Republic három hete kómában fekvő frontembere, Bódi László, alias Cipő nem ébredt fel a kómából, állapota változatlan.

A bulvársajtóban - közeli, meg nem nevezett ismerősökre hivatkozva -  több helyen is megjelent, hogy Bódi László állapotában javulás állt be, és már kinyitotta a szemét. A hírt az együttes a hivatalos weboldalán megjelent közleményben cáfolta:

Cipő, a Republik frontembere megénekelteti a közönség
Sláger Rádió Szimpátiakoncert: Veled vagyok...

“Mindannyian ismerjük a bulvársajtó (ugye, nem kell neveket mondanom ?) természetét.

Ha nincs hír, hát kreálnak egyet, a bolhát is elefántnak mondják, a maguk végletesen leegyszerűsítő stílusában, szenzációhajhász módon tálalják – mindezt azért, hogy fenntartsák az újság iránti érdeklődést.

Ilyenkor nincsenek tekintettel semmire: sem arra, hogyan érintheti a sok apró csúsztatás mások méltóságát és jogos érdekeit, sem arra, ha – később – a leírtakat helyre kell igazítaniuk. A lényeg nem a tájékoztatás, hanem a példányszám növelésének kényszere.

Barátunk, zenésztársunk állapotában jelen tudásunk szerint semmiféle orvosilag is megalapozott változás nem következett be (sem jó, sem rossz irányban) – ilyet felelősséggel csak a hétfőn esedékes heti konzílium mondhat ki.

Ezért minden felröppentett híresztelést érdemes a maga helyi értékén kezelni.”

Az együttes hivatalos honlapján ígéri, hogy a hétfői konzílium után a legfrissebb fejleményekről tájékoztatást ad az aggódó rajongóknak, ahogy tette eddig is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.