Budapesti a világ leghangulatosabb hostele

A Hostelworld.com látogatónak szavazata alapján a budapesti Carpe Noctem hostel az ötödik lett a HOScar-rangsorban, valamint leghangulatosabb hostel címét is elnyerte.

 

hostel lett 2010 leghangulatosabb hostele.
hostel lett 2010 leghangulatosabb hostele.

A budapesti Carpe Noctem Hostel az 5. helyen végzett 2010 legjobb hosteleinek rangsorában. A vendégek főleg a kiváló hangulat miatt dícsérték a helyet, a Carpe Noctem söpörte be a Legjobb hangulatú hostel kategória első díját is.

A HOScar (HOStelworld Customer Annual Ratings) díjakat a Hostelworld vendégeinek visszajelzései alapján ítélik oda minden évben a világ legjobb hosteleinek. 2009-ben több mint 1 millió utazó szavazata alapján dőlt el a rangsor.

A ranglista első három helyét a hátizsákos turisták körében népszerű portugál főváros hostelei foglalhatták el. Az élen a lisszaboni Travellers House végzett, második helyezett a Rossio Hostel, a harmadik pedig a Lisbon Lounge lett.

A díjakért a Hostelworld.com oldalon foglalható több mint 23 ezer szállás versengett. A Top 10-es listát a Hostelworld.com vendégei állították fel, akik 2009-ben a weboldalon foglalták le a szállásukat, majd távozásuk után 6 kritérium (Karakter, Biztonság, Elhelyezkedés, Személyzet, Hangulat és Tisztaság) alapján pontozták azokat és véleményt írtak róluk.

A Top 10-es rangsoron kívül minden kontinens első három hostele is díjat vehetett át ‘Legjobb elhelyezkedés', ‘Legjobb személyzet' és ‘Legtöbbet fejlődő' kategóriákban.

A HOScar díjátadót a 6. Hostelworld Konferenciával együtt rendezték meg. A konferencia idei témája az utazás jövőjét próbálta körüljárni, és arra keresett választ, milyen trendek lesznek meghatározóak a jövőben a turizmusban, főként a közösségi média és a mobiltelefonos marketing területeivel kapcsolatban.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.