Budapesten Ryan Gosling és Eva Mendes

A színész egész családját Magyarországra költöztette a forgatás idejére.

Péntek reggel érkezett meg Budapestre a színészpár és két kislányuk - írja az Index. A kétéves és két hónapos gyerekeket Ryan Gosling és Eva Mendes vitték ki takaróba csavarva a reptér előtt várakozó kisbuszhoz, majd a színész még visszament a család kutyájáért, George-ért.

Eva Mendes érkezik egy gyerekkel
Eva Mendes érkezik egy gyerekkel
Kallos Bea / MTI

Gosling a Szárnyas Fejvadász második részének forgatására érkezett a fővárosba, ahová már így is hollywoodi sztárdömpinget hozott a film. Az eredeti részben is szereplő Harrison Fordon kívül a moziban feltűnik majd Mackenzie Davis és Robin Wright is. 

A kultuszfilm folytatását Ridley Scott alapötletéből forgatókönyvíró társa, Hampton Fancher készítette. Az évtizedekkel az eredeti történet után játszódó sztoriban a rendező, Denis Villeneuve ígérete szerint kiderül majd, hogy Deckard replikáns-e vagy sem.

Majd Ryan Gosling egy kutyával
Majd Ryan Gosling egy kutyával
Kallos Bea / MTI

Ez ügyben nincs egyetértés az első rész rendezője és főszereplője között sem. Amíg Scott kijelentette, hogy persze, hogy az, ez nem kérdés, addig a karaktert alakító Ford szerint ember, ahogy a moziváltozat is sejteti.

A film várhatóan 2017 őszén kerül a mozikba, addig azonban leköti a magyar filmipar kapacitásait. A produkció kibérelte a a rákospalotai Origó és az etyeki Korda stúdiót, illetve a fóti Mafilm-bázist is, ezzel pedig a szakembergárdájuk nagy részét is foglalkoztatja.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.