Brutálisan megkínozták a fiatal nőt, vádat emeltek ellenük

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése, kiskorú veszélyeztetése, valamint súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Békés Megyei Főügyészség két férfi és egy nő ellen, aki halálra kínzott egy nőt Battonyán.

Veres Gabriella főügyész szerdai közleménye szerint a vádlottak és a sértett együtt éltek, de az egyik vádlott egyre féltékenyebb lett a nőre. Emellett a férfi vádlottak uralkodni akartak a gyenge személyiségű sértett felett, agresszivitásukat, feszültségüket a fiatal nő bántalmazásával vezették le.

2007-től mindhárom vádlott rendszeresen verte a sértettet, de idővel a bántalmazások egyre súlyosabbá váltak: megrugdosták, égő cigarettát nyomtak el az arcán, karján, egyikük késsel megszurkálta a lábát. A 25 éves fiatal nőnek bódulatot, kábultságok okozó gyógyszereket adtak, hogy ne tudjon megszökni, illetve több alkalommal a fiatal nőt az ágyhoz láncolták.

A kegyetlen bántalmazás során a vádlottak árammal is kínozták a sértettet. A folyamatos kínzásoktól legyengült nőt tolószékbe kötözték és ekkor is több napig verték. A hónapokig tartó folyamatos bántalmazásba a sértett 2010 júniusában belehalt. A holttestet ezután a vádlottak a házuk mellett elásták.

A nő kínzásának sokszor szemtanúja volt két vádlott közös kislánya is, akit súlyos trauma érte az átéltektől.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.