Brutálisan beindul az RTL

Rendhagyó módon, az RTL Klub vezérigazgatója és helyettese mutatta be a vezető kereskedelmi tévé őszi műsorstruktúráját csütörtök este a Bálnában. A csatorna a TV2-vel szembeni elővágásként már a héten elindult az új műsoraival.

Vidus Gabriella vezérigazgató azt mondta, soha ennyi saját műsor nem készült az RTL 18 éves történetében. Helyettese, Kolosi Péter programigazgató pedig arra helyezte a hangsúlyt, hogy az ősszel több olyan műsort, formátumot mutatnak be, amely még soha nem jelent meg Magyarországon.

Vidus Gabriella és Kolosi Péter mutatták be az új műsorokat
Vidus Gabriella és Kolosi Péter mutatták be az új műsorokat
RTL Sajtóklub

Műsorok:

1 perc és nyersz! Hétfőn már elindult a műsor esti hét órás sávban Sebestyén Balázs vezetésével. Az ügyességi vetélkedőben vadonatúj játékokat kell megoldani a versenyzőknek.

Konyhafőnök A legújabb évad befejeztével októberben érkezik A Konyhafőnök szintén harmadik évada, melyben továbbra is a Fördős Zé, Bernáth József és Vajda Pierre alkotta trió zsűrizi a szereplők főző tudását.

Gálvölgyi Show Egy speciális adás erejéig szeptember 5-én, szombaton visszatér a képernyőre a Gálvölgyi Show, a közel egyórás show műsorparódiákból, karakterparódiákból és reklámparódiákból áll majd.

Vigyél el! Szombat este indul Istenes Bence új csajozó show-ja is, melyben harminc, szerelemre vágyó hölgynek mutat be egy-egy szingli férfit a műsorvezető.

Gyertek át szombat este! Szeptember 12-én jön Sebestyén Balázs late night show elemekkel megtűzdelt vetélkedője, melyben két – három-három sztárból és egy-egy nézőből álló – csapat küzd meg egymással az adásonként 3 millió forintos fődíjért. Első körben Geszti Péter, Fluor Tomi, Kiss Ramóna, Földes Eszter, Molnár Andrea és Dombóvári István szerepel majd.

Hungary's Got Talent Szintén Balázs vezeti Dombóvári Istvánnal a vadonatúj show-műsort. A tehetségeket pedig Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó értékeli majd.

Keresem a családom Novembertől jön Lilu dokumentarista jellegű műsora, melyben olyan családokat és rokonokat hoznak össze a készítők, akiket az élet évekkel ezelőtt elválasztott.

Válótársak Az RTL reményei szerint az ősz egyik legnagyobb durranása a lehet a filmsorozat, amely a holland Divorce mintájára készül, hazai gyártásban, a főszerepekben Stohl András, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni, Lengyel Tamás és Földes Eszter részvételével. A dramedy műfajú sorozatot szintén novembertől láthatják majd a nézők.

Pimasz úr átcuccol A csatorna tájékoztatása szerint az RTLII-n az indulása óta idén ősszel lesz a legtöbb saját gyártású műsor. Kedden indul Papp Gergő Pimaszúr átcuccol című ottalvós műsora. Az első adásban Nagy Feróhoz költözik be Gergő és felesége.

Partyzánok Szeptember 14-től hétköznaponként érkezik a zenei reality, amelyben hetente öt hétköznapi versenyző mutatkozik be, és mindennap egyvalaki látja majd vendégül a többieket.

Butiqehotel Újdonságként érkezik a butiquehotel.hu is, ami egy magyar fejlesztésű sitcom sorozat lesz, a főbb szerepekben Gesztesi Máté, Fekete Réka, Hernádi Judit, Marjai Virág, Madár Tamás, Ódor Zsófi és Székhelyi József lesz. A történet szerint a főszereplő lány mondhatni megörökli édesapjától a szállodáját, amelynek üzemeltetésében az édesanyja, Hernádi Judit is segítene, de inkább hátráltatja majd a boldogulásban.

Konyhafőnök Junior A Konyhafőnök című főzőshow népszerűségének köszönhetően a készítők útjára indítják a Junior verziót is, melyben 8 és 13 éves gyermekek mérkőznek meg egymással, akik bebizonyíthatják, hogy kortól függetlenül is lehet valakiből profi szakács.

Európa Liga Az UEFA Európa Liga aktuális fordulóiból, minden játéknap legjobb élő mérkőzései után a további meccsek összefoglalóit is megnézhetik majd a nézők egy stúdióműsor keretében. Szeptembertől, azaz a 2015–2016-os évadban összesen 14 meccset és a döntőt sugározza majd élőben Világ Péter vezetésével az RTLII.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.