Brutális rablóbanda

Idős emberek kifosztására szakosodott bűnözőket fogtak el a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Budapesten - jelentették be a főkapitányság pénteki, egri sajtótájékoztatóján.


A brutális kegyetlenséggel fellépő társaság csaknem kéttucat, az ország különböző helyén elkövetett támadással hozható  összefüggésbe - közölte a megyei főkapitány. Juhász István  hozzátette: a bűnözőket akkor érték tetten, amikor be akartak törni egy idős ember házába április 21-én Zuglóban.

Sasi Csaba, a főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője  elmondta: a nyomozás adatai szerint ennek a bűnözői körnek a  számlájára írható két korábbi, Heves megyében elkövetett támadás is.  A gyanúsítottak az elmúlt év decemberében Szihalmon, illetve idén  márciusban Andornaktályán fosztottak ki rendkívül brutálisan idős embereket.

A rajtaütés során négy férfit fogtak el, közülük kettőt már előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság. Később újabb két gyanúsítottat vettek bűnügyi őrizetbe.

A sajtótájékoztatón sem az elkövetés módjáról vagy eszközeiről, sem a zsákmányolt értékekről nem adtak információt a rendőrök.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.