Brad Pitt zombikat gyilkol Kőbányán

Brad Pitt Kőbányán, a konzervgyárban forgatja ősszel a "World War Z" című zombiakciófilmet.

Brad Pitt ősszel Kőbányára jön, mivel új, "World War Z" címet viselő zombis filmjének akciódús fináléját a régi kőbányai konzervgyári épületében fogják forgatni.

Adam Goodman, a film producere a kobanya.info-nak elmondta, azért esett Kőbányára a választásuk, mert ott megtalálták a forgatáshoz szükséges legfontosabb tényezőket: az ideális helyszínt és a megfelelő fogadókészséget. Több ország számos városában jártak már, mire eljutottak Budapestre, ahol szintén hosszas keresgélés során fedezték fel a megfelelő kőbányai épületet.

Adam Goodman kijelentette, hogy az eddigi tapasztalatai alapján másoknak is ajánlani fogja forgatási helyszínnek Kőbányát. Véleménye szerint a forgatás hatalmas reklám a kerületnek, hiszen annak ideje alatt a film- és sztárvilág Kőbányára fókuszál majd. A filmnek köszönhetően a kerület felkerül a filmipar térképére.

A producer arról is tájékoztatást adott, hogy a gyártási terv még alakulóban van, de úgy néz ki, október 10-től november 10-ig tart majd a jelenetek felvétele.

A rendező és az operatőr maximalista, a tökéletességre törekszenek minden jelenet, így a kőbányai akciójelenetek felvétele során is. Ez pedig azt jelenti, hogy forgatási időben, azaz sötétedéstől hajnalig, a kerület egyes részein valósághű fegyverropogás és robbanások zaja lesz majd hallható.

A forgatás ideje alatt természetesen az egész család Budapesten fog tartózkodni. Vagyis jön Angelina Jolie és valószínűleg gyermekeik is.

Brad Pitt a World War Z című film forgatásán.
Actor Brad Pitt (C) looks around during the filming of zombie movie 'World War Z' in Glasgow, Scotland August 24, 2011. Some scenes in the film starring Pitt are being filmed in Glasgow due to its resemblance to Philadelphia in the U.S., where parts of the story are set. REUTERS/David Moir (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.