Brad Pitt visszatér Budapestre

A színész jövő héten újra hazánkba érkezik, mert állítólag jónéhány jelenetet ismét fel kell vennie készülő zombifilmjéhez.

A francia Le Parisien információi szerint nagyon rosszul sikerült Marc Forster World War Z című zombifilmje, amelynek Pitt a producere és egyik főszereplője is. Újabb felvételekre van szükség, ami a pénzt és az időt is rabolja - értesült a Blikk.

Brad Pitt a World War Z című film forgatásán.
Actor Brad Pitt (C) looks around during the filming of zombie movie 'World War Z' in Glasgow, Scotland August 24, 2011. Some scenes in the film starring Pitt are being filmed in Glasgow due to its resemblance to Philadelphia in the U.S., where parts of the story are set. REUTERS/David Moir (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT)

Azt nem tudni, hogy kinek a hibájából ment kárba a tavaly nyáron és ősszel felvett mű, az azonban biztos, hogy a  bemutatót idén karácsony helyett jövő júniusra tették át. Pitt várhatóan újra hetekig lesz Budapest lakója.

A magyar fővárosról aligha lehetnek jó emlékei, hiszen tavaly a forgatás kezdetén a rendőrség lefoglalta az összes fegyvert, amit kellékként használtak volna. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.