Brad Pitt szerint Jolie igazi rémálom lesz a forgatásokon

Angelina Jolie díszeleg majd a Vanity Fair magazin októberi számának címlapján, a neten pedig már olvasható néhány részlet a lap interjújából. Többek között mesél saját filmje forgatásáról, a rendezésről és a rendezőkhöz való viszonyáról is.

Az interjú nyilvánosságra hozott részleteiben leginkább Jolie javarészt Magyarországon forgatott, In the Land of Blood and Honey (A vér és méz földjén) című filmjéről olvashatunk. A film egy szerelmi történetet mesél el a balkáni háború idején.

Angelina Jolie az első általa rendezett filmjének budapesti forgatási helyszínén
Budapest, 2010. október 14. Angelina Jolie amerikai színésznő megy az első általa rendezett, Untitled Bosnian War Love Story munkacímű boszniai polgárháborús filmjének budapesti forgatási helyszínén. MTI Fotó: Kallos Bea

Jolie elmondása szerint a mű nem születhetett volna meg, ha nem lett volna influenzás. A betegsége miatt ugyanis a színésznő két napig távol tartotta magát a gyerekeitől, nehogy megfertőzze őket, és egyedül unatkozott: "tévét nem nézek, és éppen nem is olvastam semmit, így hát elkezdtem írni". Amikor kész lett, odaadta a forgatókönyvet Brad Pittnek, aki éppen valahová utazott, ő pedig útközben elolvasta, és felhívta Jolie-t azzal, hogy "drágám, nem is olyan rossz".

Bár nem feltétlenül szerette volna ő rendezni filmjét, nem akarta azt másra bízni, így belevágott. Először megmutatta a könyvet szerb és bosnyák riportereknek és íróknak, akik áldásukat adták rá, aztán színészeket keresett. Ismeretlen, a területen élő arcokat szeretett volna, hiszen ez az ő történetük. - mondja.

Elárulja azt is, hogy párja, Brad Pitt szerint igazi rémálom lesz, mikor legközelebb a kamera másik oldalára áll, mivel neki olyan kellemes élményei voltak rendezőként, hogy már nem fogja könnyen tolerálni az őt rendezőket, sőt, még türelmetlenebb lesz velük, mint most, pedig már most sem könnyű eset.

"Egyszerűen elvesztem a türelmem, amikor látom, hogy a rendezők fejüket a kezeikbe temetik, és úgy tesznek, mint ha ez volna a világ legbonyolultabb dolga." - meséli Jolie.

A vér és méz földjén című filmet Amerikában december 23-án mutatják majd be.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.