Brad Pitt: butára szívtam magamat

Bár az Oscar-jelölt "Az élet fája" című filmben Pitt egy istenfélő keresztény férfit alakít, a való életben a misékre járás elég távol áll tőle.

- Egy nagyon vallásos környezetben nőttem fel és nincs jó kapcsolatom a vallással - nyilatkozta a színész a The Hollywood Reporter-nek. - Az agnoszticizmus és az ateizmus között ingadozom - tette hozzá.

AZ ÉLET FÁJA - Brad Pitt ezen a héten is a mozikban
Az élet fája

Pitt a film promotálásakor beszélt gyerekkoráról és a templom padjaiban töltött vasárnapjairól. - A családom mindig azt mondta, hogy minden úgy van, ahogy Isten akarja, és ha a dolgok nem a terv szerint mennek, az azért van, mert ez Isten akarata.

A színész beszámolt arról is, hogy mennyire utálta saját magát a kilencvenes évek végén. - Próbáltam elbújni az egész celebritás felhajtás elől. Túl sokat szívtam. Ültem a kanapén és olyanná váltam, mint egy fánk...- fogalmazott Pitt.

Mindez megváltozott a színész marokkói utazása után, ahol mérhetetlen szegénységgel találkozott: - Beszélgettünk egyenlőtlenségről, egészségügyről, szegénységről és rádöbbentem, hogy amit én éreztem, az semmiség...

Pitt ezután vált az emberi jogok szenvedélyes védelmezőjévé, amiben élettársa, Angelina Jolie is partnere.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.