Botrány tört ki Cipő emlékkövének avatásán

Szombaton avatták fel ünnepélyes keretek közt a tavasszal elhunyt Bódi László Cipő (†47) emlékkövét Szigetcsépen. A megemlékezésen a frontember édesanyja tettlegesen is nekitámadt az együttes tagjainak, mivel nem akarta, hogy jelen legyenek – írta meg a Blikk.

A barátok és zenésztársak az anyai tiltás ellenére megjelentek az ünnepségen, így fogadtatásuk nem volt kedves.

– Takarodjatok innen, nincs jogotok itt lenni! Menjetek el, ti nem jöhettek ide! – ordította az asszony, aki amikor meglátta a zenekar tagjait, fizikailag is nekik támadt.

A zenekar menedzserének kezéből kitépte a sárgarózsa-csokrot, majd dühében fel akarta pofozni, a dobos Nagy László Attila azonban közéjük ugrott, így ő kapta a hatalmas pofont. Ezek után az anya Boros Csabának is nekitámadt, akinek a nyakát karmolta meg.

– Számítottam rá, hogy lesz feszültség a megemlékezésen. De senki nem tilthatja meg, hogy mi is emlékezzünk Cipőre – mondta a bulvárlapnak Boros Csaba.

A vita a zenekar és az édesanya között Cipő halálával pattant ki, amikor a fiúk bejelentették, Cipő nélkül is folytatják. Ezt az édesanya nem nézte jó szemmel, ahogy egyébként a zenekar egykori tagja, Tóth Zoltán sem, aki pontosan emiatt ki is szállt a Republicból.

Miután a zenekar tagjait nem engedték a helyszínre, virágcsokrukat az emlékkő helyett Bódi László otthonának kapujára akasztották, így emlékezve barátjukra. Az avatón egyébként az elhunyt zenész özvegye és gyermekei sem voltak jelen. Így próbálták elkerülni az ellenségeskedést, de a virágokat saját kezűleg ültették el.

– Nagyon hálásak vagyunk Kecskeméti Jánosnak, Cipő egyik jó barátjának, aki megvalósította, hogy ez a kő elkészülhessen. Sajnáljuk, hogy odáig fajult a dolog, hogy Cipő édesanyja nekünk támadt, csupán azért, mert emlékezni szeretnénk a fiára – tette hozzá Boros Csaba.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.