Bosszút állt pedofil nevelőapján

Azért lett ügyvéd egy brit nő, hogy börtönbe juttassa nevelőapját, aki gyermekkorában szexuálisan bántalmazta őt. A férfit múlt héten ítélték el, 14 évre rács mögé kerül – írja a Blikk.hu.

A ma 36 éves Tina Rentont tíz éven keresztül kényszerítette szexuális közösülésre nevelőapja. A gyermekkorban átélt borzalmak miatt a nő élete kisiklott, nem tudott bízni a férfiakban, ezért kapcsolatai zátonyra futottak. Sok-sok évvel később elhatározta, hogy nem hagyja annyiban a dolgot, ezért egyedülálló kisgyermekes anyaként jogi tanulmányokba kezdett: meg akarta tudni, hogy bestiális nevelőapja felelősségre vontható-e annyi évvel az átélt borzalmak után is.

- Beiratkoztam a jogi egyetemre, hogy a végére járjak annak, hogyan lehetne felelősségre vonni. Már kezdtem feladni a reményt, amikor a kurzus végén áttértünk  a szexuális bűnözők ellen felhozható bizonyítékok témakörére – idézi Tinát a Blikk.hu.

Két évvel ezelőtt aztán összeszedte a bátorságát, és feljelentette a pedofil férfit. David Moore-t (56) múlt héten ítélték el, 14 évet fog börtönben tölteni.

Tina azért vállalta történetét a nyilvánosság előtt, hogy a hozzá hasonló áldozatoknak megmutassa, sosem késő, a pedofil bűncselekmények nem évülnek el. Saját bevallása szerint nem is annyira a büntetésnek, inkább annak örül, hogy nevelőapja kénytelen volt bíróság előtt, a szemébe mondva elismerni bűneit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.