Bosszú áldozata a csomagtartóban megtalált férfi

Két ember ellen indított eljárást a rendőrség annak kapcsán, hogy szerdán Gödöllőn egy 50 éves férfi holtestét találták meg egy parkoló autóban - közölte honlapján a rendőrség csütörtökön.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - őrizetbe vételük mellett - egy 34 éves férfi, valamint egy 28 éves nő ellen, akik bagi lakosok - olvasható a police.hu oldalon.

Szerdán állampolgári bejelentés érkezett egy elhagyott autóról Gödöllő város területén. A jármű lezárt állapotban parkolt közterületen. Az autó átvizsgálása során rendőrök egy férfi holttestét találták meg, halálát - az elsődleges orvos szakértői vélemény szerint - idegenkezűség okozta.

A férfi eltűnését családja november 7-én jelentette a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. Mint írták, az eljárás során kiderült, hogy a sértett bagi munkahelyén hosszú ideje húzódó konfliktusba került a 34 éves férfival, aki elhatározta, hogy megtorolja sérelmeit.

A férfi november 6-án a munkatársát egy vascsőre szerelt fémlappal bántalmazta, majd telefonon kérte a 28 éves nő segítségét a holttest eltűntetéséhez. A nő közreműködésével a holttestet Gödöllőre vitték és saját kocsijának csomagtartójában hagyták.

A gyanúsítottak elszámoltatásuk során ellentmondásba keveredtek, később részleges beismerő vallomást tettek - olvasható.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.