Bosszúból ölte meg kisfiát az anya

Tegnap reggel a jeges vízbe dobta 3 éves kisfiát egy nő. Valószínűleg így akart bosszút állni férjén, ugyanis válófélben voltak, a bíróság pedig a német állampolgárságú férfinek ítélte a gyerek felügyeleti jogát.

A megdöbbentő családi tragédia részleteiről a kisalfold.hu számolt be, az apa részletesen elmesélte az újság munkatársainak a csütörtök reggel történteket. 

Höff Christian elmondta, hogy neje és ő Mosonmagyaróváron éltek, ő Bécsújhelyen dolgozik tanárként, neje pedig nem dolgozott. Kapcsolatuk az utóbbi időben megromlott, válófélben voltak, a bíróság pedig a férfinek ítélte a kisfiút. Valószíűleg ez áll a gyilkosság hátterében is.

Tegnap reggel a férfi a szokásos időben, fél hatkor a fürdőszobába ment, a neje pedig rázárta az ajtót. Odakint sírt a kisfia, ő pedig hiába próbálta betörni az ajtót, nem járt sikerrel. Mire kijutott, és elrohant a rendőrségre, hogy bejelentse, fiát elrabolták, már késő volt.

A kapitányságon tudatták vele, felesége a bányató jeges vizébe dobta hároméves kisfiát, majd feladta magát. A nőt azonnal őrizetbe vették, ellene emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a megyei rendőr-főkapitányság. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.