Bosszúból felgyújtotta édesanyja házát

A tűzoltókat vasárnap késő éjszaka riasztották egy kigyulladt házhoz, a Hajdú-Bihar megyei Gáborjánban. A gyanú szerint egy 18 éves fiatal gyújtotta fel házukat, mert édesanyja nem ért időben haza.

Kigyulladt egy gáborjáni családi ház, amely teljesen leégett és lakhatatlanná vált. A tűzoltóknak sikerült megakadályozni, hogy a lángok továbbterjedjenek a szomszédos lakóházra és annak garázsára.

A tűzesethez a rendőrök is kiérkeztek, és megállapították, hogy szándékos gyújtogatás történt – írja a police.hu. A tanúvallomások felvétele után kiderült, hogy a bűncselekményt a tizennyolc éves K. Norbert követte el, aki egyedül tartózkodott otthon, és elárulta, hogy azért gyújtotta fel házukat, mert megharagudott édesanyjára, aki nem érkezett haza időben.

Forrás: Police.hu

A fiatal a szobájában található ágyon gyújtotta meg a lepedőket, majd kiszaladt a házból. A rendőrök a helyszínen elfogták a fiatalt, és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra szállították, ahol közveszély okozás kísérletével gyanúsították meg. A nyomozók kezdeményezték az előzetes letartóztatását is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.