Borzalmas módszerekkel kínozta meg élettársát egy dobozi férfi

Személyi szabadság megsértése és nemi erőszak miatt folyik eljárás a dobozi Sz. Pál ellen. A férfi nem tudta elfogadni, hogy élettársa szakítani akar vele, ezért megkínozta őt.

Kegyetlenül bánt el élettársával Sz. Pál, akit hétfőn helyezett előzetes letartóztatásba a rendőrség. A nő tett feljelentést a hatóságoknál, hogy párja – vélhetően féltékenységből – bántalmazta őt.

Bors információi szerint, az asszony azt mondta, elhagyja párját és Németországban fog dolgozni. Sz. Pál kötéllel és egy harminc centis késsel felszerelkezve indult a nő lakásához, ahova sikerült bejutnia. A férfi egy ágyra teperte a negyvennégy éves nőt, kikötözte, ezután étolajjal kente be a kezét és az öklét a magatehetetlen nő nemi szervébe dugta.

A sikoltozó asszonynak később valahogy sikerült elmenekülnie, és vérző testtel rohant a rendőrségre. Sz. Pált a feljelentés alapján, a nő lakásban fogták el. A férfi szándékosan megvágta a csuklóját és a nyakát, de sérüléseit ellátták.

A községben arról beszélnek, nem biztos, hogy a férfi csak megkínozni akarta a párját. Sz. Pál néhány éve szabadult a börtönből, ahova előző élettársa halála miatt került. A férfit 2007-ben öngyilkosságban való segédkezés miatt ítélték el. Akkor Sz. Pál elismerte, hogy sámlit tolt élettársa alá, a nyakára pedig kötelet akasztott, azonban azt tagadta, hogy a sámlit ő rúgta volna ki a nő alól.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.