Borult és esős lesz a húsvéti hétvége

Pénteken nyugaton, északnyugaton számíthatunk több napsütésre, máshol erősen megnövekedhet a gomolyfelhőzet, főként a Dunától keletre pedig többfelé kialakulhatnak záporok, délkeleten akár zivatarok is. Helyenként megélénkül, északnyugaton megerősödhet a szél. Hajnalban 1-8°C, délután 16-22°C várható.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap többfelé kell számítani záporok kialakulására, a középső és a keleti tájakon zivatarok is kialakulhatnak. Az északi tájainkon többfelé élénk, erős lehet a légmozgás. Az enyhe hajnalt követően 16 és 21°C közé melegedhet a levegő.

Húsvét vasárnap is országszerte számítani kell záporok kialakulására, északkeleten és délen pedig zivatarok is előfordulhatnak a délutáni órákban. Ismét enyhe lesz a hajnal, napközben pedig 15 és 20°C közötti értékekre van kilátás.

Húsvét hétfőn kevesebb helyen, kedden viszont országszerte kialakulhatnak záporok, zivatarok. A légmozgás időnként élénk, erős lehet. A hajnalok egyre enyhébbé válnak, a nappali felmelegedés pedig kis mértékben fokozódik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.