Börtönbe kerülhet a Playboy nyuszi, aki egy meztelen nő fotóját gyalázta

Dani Mathers egy Los Angeles-i fitneszterem öltözőjében fotózott le egy nőt, majd a képet egy sértő megjegyzés kíséretében felrakta az internetre. A modell azóta bocsánatot kért, de a rendőrség vizsgálódik, akár börtön is lehet az ügy vége.

A tavaly Az év Playmate-je címet elnyerő Mathers a Snapchaten tette közzé a fotót néhány napja. Ezt a látványt már se én, se te nem tudod kitörölni – írta a képre a nő, aki tettetett sokkban még a száját is eltakarja a fotón. Az ügy óriási vihart kavart, Matherst rengetegen támadták amiatt, hogy egy ismeretlen nőt alázott meg az egész világ előtt a külseje miatt - írja a BBC.

A modell azóta bocsánatot kért, és azt mondta, a képet eredetileg nem a nyilvánosságnak szánta. A nő Snapchatjén (amit Instagram és Twitter oldalával együtt azóta törölt) kifejtette, szerinte minden nő szép a maga módján, és ő valójában nem olyan ember, aki szándékosan megbántana másokat vagy gúnyt űzne az emberekből.

Nem áll jól a szénája
Fotó / Dani Mathers Facebook

Apró Canossa-járása ugyanakkor nem hatotta meg a fitnesztermet és egy munkaadóját sem – az incidens miatt az intézmény összes terméből kitiltották, rádiós munkájából pedig határozatlan időre felfüggesztették

Sőt, könnyen lehet, hogy az ügy még tovább fajul. Meztelen fotót közölni - az érintett hozzájárulása nélkül - ugyanis illegális Kaliforniában, ezért a rendőrség jelenleg is keresi a fotón lévő nőt. Ameddig viszont ő nem jelentkezik, áldozat sincsen, tehát a nyomozás sem folyhat tovább. Ha Matherst bűnösnek találják, le is ültethetik - igaz, valószínűleg nem kerülne hosszú időre a rácsok mögé. Letartóztatásáért egyébként már külön Facebook oldal is született, melynek több mint ezer kedvelője van.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.