Bort iszik és vizet prédikál a népszerű énekes

A Black Eyed Peas együttes énekese egy klímaváltozás elleni konferenciára magánrepülővel érkezett, a Daily Star azt is kiszámolta, hogy ezzel körülbelül annyi szén-dioxidot juttatott a levegőbe, amennyit egy átlagos brit egy hónap alatt.

Will.i.am hétfőn utazott Oxfordba, hogy a klímaváltozásról beszéljen az egyetemen, azután pedig bekapcsolódott kicsit az olimpiai fáklya menetébe is. "A klímaváltozásnak olyan dolognak kellene lennie, mindannyiaunknak aggógnunk kéne amiatt, hogy milyen hatással vagyunk a bolygónkra a fogyasztásunkkal, és hogyan bánunk azzal a hellyel, ahol élünk" - mondta a sztár a konferencián.

Will.i.am tényleg megérdemelne egy alapos dorgálást...
will.i.am (L) and Fergie of the Black Eyed Peas perform during the Montreux Jazz Festival July 6, 2009. REUTERS/Denis Balibouse (SWITZERLAND ENTERTAINMENT)

Az énekes Londonban szállt fel a magánhelikopterre, mellyel nagyjából 286 mérföldet, vagyis 460 km-t tett meg. A Daily Star szerint körutazása során a gép 270 liter kerozint fogyasztott el, ugyanezen a távon autóba elég lett volna mindössze 40 liternyi üzemanyag is. A helikopter ráadásul 250 kilónyi szén-dioxidot juttatott a levegőbe, ennyit egy átlagos brit egy teljes hónap alatt termel.

Ha ez nem lenne elég, Will.i.am nem érezte a dolog súlyát: olyan büszke is volt helikopteres mutatványára, hogy a Twitteren is eldicsekedett vele egy fotó segítségével.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.