Kiállítás a divat szerelmeseinek

Luu Anh Tuan, a vietnámi származású divattervező olyan táskákat készít, melyekre lassan legalább úgy ácsingóznak a nők, mint egy Louis Vuitton-darabra. És nem csak Magyarországon. November 18-tól bárki megtekintheti különleges műveit első, önálló kiállításán.

Luu Anh Tuan fiatal tervező, aki a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen és a London College of Fashionben tanult. Ruhákat, táskákat és kesztyűket is készít, és bár már lassan világszerte ismerik a nevét, első kiállítására egészen mostanáig kellett várni.

táskák

November 17-én, csütörtökön 19 órakor Eszenyi Enikő a Vígszínház igazgatónője nyitja meg a kiállítást, melyet egészen 2012. január 5-ig tekinthetnek meg az érdeklődők a szentendrei Erdész Galériában.

Hogy mire számíthatunk? Azokat a kifejezetten erre az alkalomra készült bőrkiegészítőket tekinthetik majd meg az érdeklődők, melyeknek alapjául a 2011-12 őszi-téli kollekciója szolgál. Táskák, övek, karkötők, nyakláncok -  finom, minőségi kiegészítők, melyeket ha nem is vehet meg az ember, csak megtekinteni is jól esik őket. Csodás látvány, finom elegancia és divat minden mennyiségben, anélkül, hogy az ember mélyen a zsebébe nyúlna.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.