Hihetetlen összeget fizettek Schumacher hétvégi házikójáért

Miután a Schumacher család megvált magánrepülőgépétől, most norvégiai hétvégi házuktól is megváltak. A több mint 600 négyzetméteres lakótérrel rendelkező házhoz saját wellness-fürdő és sportcentrum is tartozik. Nem is aprópénzért vesztegették.

Az Oslótól 200 kilométerre északkeletre található ingatlan körülbelül 2,5 millió euróért (762 millió forint) kelt el. A német Bild úgy tudja, az eladási szándéknak semmi köze sem volt a Forma–1-es legenda balesetéhez, mivel már 2013 decembere előtt is árulták.

A ház minden igényt kielégít a maga 645 négyzetméteres lakóterével, hét beállós garázsával és az alagsorban található wellness-központtal, mely edzőtermekkel egészül ki. Visszavonulása előtt Schumacher itt együtt edzett a helyi focicsapattal, és az új sportcsarnok építését is támogatta. A lakótér négy részre van osztva, hogy a vendégeknek is legyen privát szférájuk, a közös konyhát német kézműves bútorokkal rendezték be antik stílusban.

A vevőről csak annyit lehet tudni, hogy nem norvég, és a karácsonyi ünnepek előtt járta be az ingatlant a családjával. A házat nem hirdették meg nyilvánosan, és csak négy érdeklődőnek mutatták meg. Az ingatlanközvetítő elmondása szerint a vevők azonnal beleszerettek a házba, amiről egyébként nem sok kép jelent meg eddig a sajtóban, hiszen Schumacherék téli menedékhelyként használták, ahol a nyilvánosság kizárásával élvezhették a szabadidejüket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.