Borongós, hűvös hét előtt állunk

Hétfőn az ország nagy részén borongós, párás, esős idő lesz a jellemző, a legkevesebb csapadék a nyugati, északnyugati tájakon lehet, ott rövid időszakokra helyenként a felhőzet is felszakadozhat. Csak helyenként lehet élénk az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9°C között alakul.
Az Időkép előrejelzése szerint holnap is felhős, párás idő lesz a jellemző. Kezdetben északkeleten, majd estétől délnyugat felől ismét egyre több helyen számíthatunk esőre. Nyugaton, északnyugaton élénk lehet a déli, délkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában fagypont fölött alakul, nappal -9°C várható.

Szerdán is sok felhő lesz felettünk, de ezen a napon csak elszórtan várható kisebb eső. Ugyanakkor délen, délkeleten akár 10 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet.

Csütörtökön több helyen, pénteken inkább nyugaton számíthatunk ismét esős időre. Többfelé feltámad a keleties szél. A jobbára fagymentes reggeleket követően nappal 5-12°C között alakul a hőmérséklet. Délen, délkeleten lesz az enyhébb idő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.