Bordélyházat számoltak fel Újbudán

Egy bordélyházat számoltak fel a rendőrök a múlt héten a főváros XI. kerületében - közölte a BRFK hétfőn a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint egy nő és három társa a XI. kerületben egy ingatlant bérelt, amelyet night clubként működtettek. A "vállalkozásban" táncosnők és prostituáltak dolgoztak, akiket a vendégek italra hívhattak meg, illetve pénzért "privát táncot adtak elő". A férfiak az itt megismert nőket különböző szállodákba vitték, és anyagi ellenszolgáltatásért szexuális kapcsolatot létesíthettek velük.

A BRFK nyomozói szeptember 9-én összehangolt akciót és házkutatást tartottak a night clubban és a gyanúsítottak lakásain. Több olyan iratot és tárgyat foglaltak le, amelyek a bűncselekmény elkövetését bizonyítják. Egyikük lakásán nagy mennyiségű készpénzt és néhány, kábítószergyanús port tartalmazó tasakot foglaltak le a nyomozók. 

A két nőt és a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vételük mellett üzletszerű kéjelgés elősegítése és kerítés gyanúja miatt indult ellenük eljárás.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.