Bombariadó a Boschban: egymillió a nyomravezetőnek

A Robert Bosch Kft. felajánlása alapján Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőrfőkapitánya bruttó 1 millió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki a fenyegető személyének felderítéséhez vezető egyértelmű információval szolgál.

Június 12-én és 14-én ismeretlen személy bejelentést tett a rendőrségen, miszerint a Bosch miskolci gyárában bomba van. 

A bombariadó miatt órákra leállt a termelés, több ezer dolgozónak kellett elhagynia az épületet. A rendőrség és a tűzszerészek alaposan átvizsgálták a komplexumot, de nem találtak robbanószert.

A tettest nagy erőkkel keresi a rendőrség, és a Robert Bosch Kft. felajánlása alapján bruttó egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlottak annak, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható. Mint a rendőrség honlapján írja, a nyomravezető személyét bizalmasan kezelik, és szükség esetén az eljáró hatóság gondoskodik a tanú védelméről is.

A díjkitűzés visszavonásának jogát a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-46/514-506-os telefonszámon. Bejelentését megteheti továbbá a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén, illetve bármelyik rendőri szervnél.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.