Bombanőket és rosszfiúkat zsúfoltak a Machete 2-be

A szeptemberben mozikba kerülő filmből a trailere alapján nem fognak hiányozni a látványos akciójelenetek, és a csinos színésznők sem, de a kettő kombinációjára is akad példa: Sofia Vergara például egy különleges fémmelltartóval lövöldöz majd.

A Volt egyszer egy Mexikó és a Sin City világhírű rendezője, Robert Rodriguez 2010-ben készítette el a film első részét, amiben a Danny Trejo alakította egykori rendőrt a korrupt szenátor megölésére próbálja zsarolással rávenni egy mexikói drogbáró. Machete azonban nem hagyja annyiban a dolgot, és bosszút akar állni családja megöléséért is. Trejónak amúgy több mint negyed évszázados pályafutása alatt ez volt az első főszerepe.

A Machete kills szereposztása parádésnak ígérkezik, egy sor gyönyörű színésznő szerepel benne: Michelle Rodriguez, Sofia Vergara, Amber Heard, Vanessa Hudgens, Zoe Saldana, de még Lady Gaga is feltűnik, a tőle megszokott extravagáns külsővel.

A férfi színészek közül a stáblista húzónévének számít Antonio Banderas, Mel Gibson, Cuba Gooding Jr. és persze Charlie Sheen is, aki újra az elnököt alakítja, ezúttal először szerepel filmben valódi nevén, Carlos Estevezként.

A filmet szeptember 13-án mutatják be az amerikai mozik, azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy a hazai mozikba mikor érkezik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.