Bombafenyegetéssel viccelődött, hogy bálba vigye kiszemeltjét

Ibrahim Ahmadot öt napra felfüggesztették, de talán megérte, mert a lány igent mondott.

Bombával fenyegetőzött egy középiskolás diák az Egyesült Államokban, hogy ő vihesse el a szalagavató bálba a kiszemeltjét – írja az a Washington állambeli La Centerben történt esetről az Independent. A tizennyolc éves Ibrahim Ahmad a városi iskola étkezőjében állt ki a testére erősített bombának tűnő tárggyal. „Én tudom, hogy egy kicsit későn, de én egyfajta BOMBA vagyok! Rilea, eljössz velem a bálba?" – állt az ráerősített papíron. A perormansz miatt az étkezőben kitört egy pánik, a kedélyek pedig csak akkor nyugodtak meg valamelyest, amikor kiderült, hogy Ahmad viccel, álbombával próbálta meg lenyűgözni a lányt. 

Hogy ez sikerült-e, az egyelőre nem világos, de a tizennyolc éves fiút öt napra felfüggesztették, és a szalagavatóra sem mehet el.

„Én közel-keleti vagyok, és azt hittem a bomba vicces és okos ötlet" – magyarázta később, hozzátéve, hogy a  a mellényt maximum 20 másodpercig viselhette, amíg . A kerületi tanfelügyelő szerint azonban a hallgató kirívóan tisztelen volt. Mark Mansell hangsúlyozta, hogy a manapság igenis problémák lehetnek abból, ha valaki ilyet tesz.

Ahmad elmondta, hogy mivel nem mehet a szalagavatóra, valószínűleg vacsorára hívja a lányt. Rilea egyébként igent mondott neki már a szalagavatóra is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.