Blue Ivy Carter nem lesz milliódolláros baby

A híres szülők egy része alaposan meg szokta kérni gyermekeik első fotójának árát, Beyoncé ás Jay-Z viszont hiába vár a súlyos milliókra, állítólag egy magazin sem akar nagy összeget fizetni a kis Blue képeiért.

Annak idején Brad Pitt és Angelina Jolie ikergyermekeinek első fotója tíz-tíz millió dollárjába fájt a People Magazine-nak és a Hello-nak, de még Jennifer Lopez és Marc Anthony gyermekei is „megértek” rongyos hétmilliót.  A hírességek gyermekeire általában olyan sokan kíváncsiak, hogy a bulvárlapoknak bőven megéri vagyonokat költeni az első fotókra. A verseny erős, a licitálás még a kis hercegek és hercegnők megszületése előtt elkezdődik, és végül az nyer, aki a legnagyobb összeget hajlandó feláldozni a példányszámnövelés kőkemény oltárán.

Ám a gazdasági válság Hollywoodot is elérte, és ma már nem ér annyit egy sztárbaba fotója, mint néhány évvel ezelőtt. Hollywood-i médiaszakértők szerint Beyoncé és Jay-Z kislánya, Blue Ivy első fotóinak piaci értéke ma csupán kétmilliócskát ér meg az olyan prominens lapoknak is, mint a People.

A pár állítólag már tárgyal a színfalak mögött a különböző kiadványokkal, és abból ítélve, hogy a büszke apa két nappal a kislány megszületése után már új számot adott ki, amelyben a baba sírása is hallható, Jay-Z és Beyoncé komolyan veszik csemetéjük korán induló karrierjét.

Annak, hogy a hírességek dollármilliókért értékesítik csemetéik első fotóit, a szakértők szerint több oka is lehet: egyrészt jó üzlet egyetlen címlapfotóval ennyi pénzt keresni, másrészt viszont az önkéntes szerepléssel akarják megvédeni magukat és a babákat a meggazdagodni vágyó lesifotósok zaklatásaitól.

forrás: stern.de

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.